Sidor

måndag 24 april 2017

Ny titel och ny gren :)

En del har hänt sen sist :) Vi har varit både i Luxemburg och Goes, Holland. Tyvärr hade vi oturen i Luxemburg att få ytterligare ett R-CERT.. Och det var en öppenklass tik som bytade klass samma dag som vann klassen... Jaja det är sånt som händer... Bara på det igen :) Roligast var att cavalieren Mezzi vann sin klass och blev LUXEMBURG JUNIORCHAMPION och även kvalificerad till CRUFTS 2018! Han är verkligen rolig att visa!

Helgen efter åkte vi till Goes, Holland.. Bodde precis vid utställningsplatsen. Redan på lördagen slog Vizsla till och plockade sitt sista CACIB och är numera även INTERNATIONELL UTSTÄLLNINGS CHAMPION!!! Min underbara holländare :)

Helgen efter gjorde vi debut i rallylydnad.. Vi har inte gått en enda kurs så förhoppningarna var inte stora... HAHAHA Men hon skötte sig exemplariskt och vi fick ihop 88p av 100 möjliga!!! Dagen efter gick inte lika bra.. Disk blev det pga att jag klappade om henne precis efter målskylten och innan avspärrningsbandet, vilket man inte får :) Får kanske läsa igenom reglerna till nästa gång.

Till helgen blir det Roskilde, ja jag har anmält dit :) Har aldrig ställt där innan... Och det är mest för Mezzis skull. Tänk, förra året var dom 18 på lördagen och 11 på söndagen, i år är det ca 17 i enbart tikar :( Vilken skillnad!

Sen blir det Lidköping igen :)

Här kommer en film från förra året. Har hört att nån har klagat på ringarna... Tycker den är lagom stor :)



Vizsla blev ju BIR där :) Precis fyllda 18mån! Härliga minnen. Som det ser ut nu så blir det inga utställningar på hela sommaren. Kommer tillbaka till hösten med att jaga sista certet i tyskland på vizsla...  :)

GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL KENNELTRÄFFEN I MAJ!

Inga kommentarer: